STAKA – stavba kachlových kamen a krbů

Od 1.11.2015 se naše vzorkové studio nachází na nové adrese: Za Plevnem 128, Domoradice, Český Krumlov.

Naše společnost STAKA působí na českém trhu s již třicetiletou zkušeností. V průběhu let byla oceněna za profesionalitu a mohla s jistotou a kvalitou poskytovaných služeb vstoupit do Cechu kamnářů. V rámci své specializace se zaměřujeme především na dodávku a realizaci pro:
– Krbové vložky
– Sporáky
– Kachlová kamna
– Pece na pizzu
– Rekonstrukce a opravy starých kachlových kamen
– Čištění a údržba kamen

Kvalitně odevzdané práci vždy předchází důkladný rozhovor s klientem. Kompletní realizace, nebo jen rekonstrukce či úprava se vždy řídí individuální dohodou a sleduje přesné přání zákazníka. Výhoda dlouhodobé praxe se promítá i v profesionálním poradenství a dobrém odhadu. Doporučované produkty a způsob realizace vždy odpovídají nejvyšším normám jakosti a kvality.

Krbové vložky jsou dominantou obytného prostoru. V nabídce můžete vybírat ze skutečně širokého portfolia tvaru od rovného, obloukového, panoramatického, rohového až po třístranný. Můžete mít vždy jistotu, že vám bude nabídnuta krbová vložka s maximální výhřevnou účinností a minimální spotřebou. Velmi důležitá jsou i hlediska bezpečného provozu a snadné údržby.

Velmi efektním zdrojem vytápění a součást příjemné pohodové atmosféry chalup i rodinných domů jsou kachlová kamna a sporáky. Vrací se do obliby a jsou velmi žádaným předmětem.

Při jakékoli volbě vám společnost STAKA vždy garantuje záruku dostupné ceny včetně kompletního servisu při dodávce a montáži. Samozřejmě budete vždy podrobně seznámeni se způsobem zacházení a údržbou. Ke zboží se vztahuje záruční i pozáruční servis.

Kdykoli si můžete prohlédnout v galerii průřez z již realizovaných zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu nebo přání konzultace jsme vám k dispozici.